Julbord...........
Med tanke på att min kära jobbarkompis skar av sig finertoppen igår, så är vi en person mindre inf. julfesten imorgon..
Men vi har jobbat på som tusan idag så jag känner mig inte helt borta iaf.
Min chef sa till mig att Carl Bildt sa en gång att om man ska ha en blogg, så ska man ha en matblogg! Mycket fint sagt måste jag säga Calle.
Därför har jag tänkt delge er ett recept på en UNDERBAR saffranspannacotta jag har gjort idag.
1 L Vispgrädde
1 dl socker
3 gelatinblad
2 kuvert saffran
Lägg gelatinbladen i kallt vatten, koka upp det andra ( bara koka upp!) och lägg gelatibladen och rör lite så dom smälter..Häll upp i fina glas och ställ i kylen.
Perfekt inför jul och nyår!
Men vi har jobbat på som tusan idag så jag känner mig inte helt borta iaf.
Min chef sa till mig att Carl Bildt sa en gång att om man ska ha en blogg, så ska man ha en matblogg! Mycket fint sagt måste jag säga Calle.
Därför har jag tänkt delge er ett recept på en UNDERBAR saffranspannacotta jag har gjort idag.
1 L Vispgrädde
1 dl socker
3 gelatinblad
2 kuvert saffran
Lägg gelatinbladen i kallt vatten, koka upp det andra ( bara koka upp!) och lägg gelatibladen och rör lite så dom smälter..Häll upp i fina glas och ställ i kylen.
Perfekt inför jul och nyår!
Kommentarer
Trackback